Privremeno zapošljavanje radnika

//Privremeno zapošljavanje radnika
Privremeno zapošljavanje radnika2018-02-07T18:11:27+01:00

ŠTA JE PRIVREMENO ZAPOŠLJAVANJE RADNIKA?

Staff leasing radnika, usluga privremeno zapošljavanje radnika od BULEVAR-a, korisna je u situacijama povremenih i privremenih potreba za povećanjem radne snage i karakteriše je fleksibilnost u novom zapošljavanju, zameni ili otpuštanju radnika. Naša organizacija  poseduje veliku bazu podataka  svih profila radnika  kao sto su  nezaposlena lica, honorarni saradnici, studenti za stručne prakse, radnici sa iskustvom za širok delokrug poslova.

KADA SE KORISTI PRIVREMENO ZAPOŠLJAVANJE RADNIKA?

  • Porodiljsko odsustvo

  • Druge vrste bolovanja zaposlenih

  • Kratkoročne projekte u preduzeću

  • Promocije, sajmovi,  izložbe, konferencije…

  • Marketing istraživanja

  • Poslovne sastanke

  • Povećan obim posla u sezoni

ZAKONSKE OBAVEZE PREMA ZAPOSLENIMA

HR Bulevar, staff leasing – om radnika, usluga privremeno zapošljavanje radnika,  odabrane kandidate zapošljava kao svoje radnike a zatim ih privremeno ustupa klijentu-korisniku usluge. Izmedju Davaoca usluga kadrovskog obezbedjenja i Korisnika usluga  zaključuje se   Ugovor o pružanju usluga ustupanjem radnika radi izvršenja odredjenog posla za Klijenta.

HR Bulevar – prilikom privremenog zapošljavanja i ustupanja radnika, sa svojim radnicima zaključuje ugovor o obavljanju privremenih i povremenih poslova ili ugovor o radu na odredjeno vreme,  i na taj način osigurava sva prava koja im pripadaj u po Zakonu . Radnik je prijavljen na penzijsko i zdravstveno osiguranje u skladu sa Zakonom, kao i  to da su svi radnici  osigurani od povreda na radu kod osiguravajućeg drustva.

HR Bulevar preuzima ulogu formalnog i pravnog poslodavca i preuzima odgovornost za čitav proces administrativnog vođenja zaposlenih.

Proces saradnje

Prepoznali ste interes?

Pogledajte proces saradnje.
Proces saradnje